GarageBand för Mac (10.0): Hjälpen kan vara på ett annat språk

Programmet GarageBand och hjälpinnehållet för GarageBand kan vara på olika språk.

Du kan åtgärda problemet genom att installera om GarageBand.

1. Avsluta GarageBand.
  2. I Finder klickar du på menyn Gå och väljer Program.
  3. Dra symbolen GarageBand till papperskorgen.
  4. Öppna Mac App Store.
  5. Klicka på fliken Köp.
  6. Logga in i Mac App Store med det Apple-ID som du använde när du först installerade GarageBand.
  7. Leta reda på GarageBand i listan med köpta program. Om det inte visas i listan kontrollerar du så att det inte är dolt.
  8. Klicka på Installera om du vill hämta och installera GarageBand.