Mac-datorer med Fusion drive: Så här hittar du BOOTCAMP-partitionen i Windows-installeraren

När du har kört Boot Camp-assistenten, partitionerat Fusion Drive-enheten och startat i Windows-installeraren, kanske du inte hittar BOOTCAMP-partitionen i listan med tillgängliga partitioner där Windows kan installeras.

Du hittar BOOTCAMP-partitionen genom att använda rullningslisten (till höger) för att rulla nedåt tills BOOTCAMP-partitionen syns. Markera partitionen och klicka på Nästa för att fortsätta till nästa steg i Windows-installationsprocessen.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.