Varning om låg ström med USB-enheter, USB-tangentbord och USB SuperDrive

En varning kan visas när USB-enheter ansluts till Mac-datorns tangentbord och en Apple USB SuperDrive är kopplad till datorn: En USB-enhet behöver mer ström.

varning om usb-ström

När du använder de här enheterna tillsammans ska du ansluta dem direkt till Mac-datorns USB-portar istället för tangentbordet. Det förhindrar att varningen om låg ström visas. Du kan även ansluta enheterna till en strömförsörjd USB-hubb för att undvika meddelandet.

Ett annat alternativ är att koppla bort Apple USB SuperDrive från datorn när USB-enheterna är anslutna till tangentbordet.