AirPort-basstationer: Hårddiskkompatibilitet för Time Machine

Läs om vilka hårddiskar för AirPort-basstationer som fungerar med Time Machine.

Time Machine kan säkerhetskopiera data på din Mac till en AirPort Time Capsule eller till en extern hårddisk som är formaterad som Mac OS Extended. Time Machine kan också enkelt använda fler än en skiva för säkerhetskopiering i OS X Mountain Lion.

Time Machine fungerar med:

• Den inbyggda hårddisken i AirPort Time Capsule (alla modeller)
  • En extern USB-hårddisk som är ansluten till AirPort Time Capsule (alla modeller)
  • En extern hårddisk som är ansluten till Mac-datorn

Använd panelen Time Machine i Systeminställningar för att välja skiva eller skivor för säkerhetskopiering.

Time Machine kan inte använda USB-hårddiskar som är anslutna till AirPort Express- eller AirPort Extreme-enheter.