iPhoto: Problem med FAT32-formaterade enheter

Om du lagrar ditt iPhoto-bibliotek på en volym som är formaterad med FAT32 (ett filsystemsformat som är vanligt på Windows-datorer), kan du råka ut för prestandaproblem och dataförluster. Länkade bilder som lagrats på FAT32-volymer kan emellanåt också kopplas bort. Om du lagrar iPhoto-biblioteket i ett nätverk istället för lokalt på din egen dator, kan detta också leda till prestandaproblem och dataförluster.

För bästa prestanda ska iPhoto-bibliotek lagras på en Mac OS X Extended-enhet som är lagd lokalt på skrivbordet.

Många externa enheter är förformaterade med FAT32 vid köpet. Använd Skivverktyget när du ska formatera nya externa enheter som Mac OS X Extended innan du använder iPhoto. Läs om hur du gör i Formatera externa enheter till Mac OS Extended innan de används med Aperture.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.