Boot Camp: Det går inte att identifiera Thunderbolt-enheter efter uppgradering till Windows 8

Det går inte att identifiera Thunderbolt-enheter när du startar i Windows 8 och har uppgraderat från Windows 7 till Windows 8.

Inaktivera Windows 8 Fast Boot-funktionen så att Thunderbolt-enheter kan identifieras.

1. Så här startar du i Windows.
  2. Placera musen i det övre högra hörnet eller i hörnet längs ned på skärmen och aktivera snabbknappsfältet.
  3. Klicka på symbolen för Inställningar.
  4. Klicka på Kontrollpanelen.
  5. Klicka på Maskinvara och ljud.
  6. Under energialternativ väljer du Förändra strömbrytarnas funktion.
  7. Under Inställningar för avstängning tar du bort markeringen för Aktivera snabb start.
  8. Klicka på Spara ändringar.
  9. Starta om datorn. Efter omstart bör det vara möjligt att identifiera enheter som är anslutna till Thunderbolt-portar.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.