Boot Camp: Windows-installationen startar till svart skärm med en blinkande markör

Windows-installationen kan starta till en svart skärm med en blinkande markör. Detta kan inträffa om du använder en optisk USB-enhet eller ett USB-minne för Windows-installationen samtidigt som en annan USB-enhet också är ansluten till datorn.

Om du använder en optisk USB-enhet eller ett USB-minne för att installera Windows kopplar du bort alla andra USB-enheter från datorn förutom Windows-installationsenheten, tangentbordet och musen.

Följ dessa anvisningar om du stöter på detta problem.

1. Håll ned strömknappen för att stänga av datorn.
  2. Ta bort alla USB-enheter utom Windows-installationsenheten, tangentbordet och musen.
  3. Starta datorn igen och håll omedelbart ned alternativtangenten tills du ser en skärm där du kan välja startenhet.
  4. Välj Windows-installationsenheten för att starta Windows-installationen.

Läs mer

Om du har en MacBook Pro (13 tum, sent 2012) eller MacBook Air (mitten 2013) kräver installationen av Windows 8 några ytterligare steg. Mer information finns i den här artikeln.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.