iCloud, iPhone, iPad och iPod touch: Vissa e-postmeddelanden/uppdateringar verkar inte skickas till min enhet

När du läser, svarar på eller flyttar ett meddelande på någon enhet verkar det som om iPhone, iPad eller iPod touch inte uppdateras som den ska.

Om ditt e-postkonto för iCloud är konfigurerat för att använda push (i inställningen Hämta nya data på enheten) kommer iPhone, iPad eller iPod touch att uppdateras automatiskt när du tar emot ett meddelande i Inkorgen för @me.com eller @mac.com.

Om du flyttar ett e-postmeddelande till en mapp eller läser eller flaggar ett meddelande skapar det dock inte ett push-meddelande. Dessa typer av uppdateringar görs när du öppnar Mail-programmet på någon av dina enheter.

Till exempel:

• Om du läser något av dina iCloud-meddelanden i Mail-programmet på datorn kommer det meddelandet fortfarande att visas som oläst på din iPhone, iPad eller iPod touch tills du öppnar Mail på enheten i fråga. När du öppnat Mail på din iOS-enhet uppdateras statusen för meddelandet.
  • Om du använder reglerna för iCloud Mail på icloud.com, och har regler för flyttning av vissa meddelanden till mappar när de kommer till inkorgen, skickas inte dessa meddelanden automatiskt till din iPhone, iPad eller iPod touch. Men de visas i rätt mapp när du öppnar Mail på enheten.