Om du får ett meddelande om att PowerPC-program inte längre stöds på Mac

Du försöker öppna ett PowerPC-program som inte är kompatibelt med din version av operativsystem för Mac.

Om du försöker öppna ett Power-PC-baserat program kan ett meddelande visas som säger att programmet inte går att öppna eftersom PowerPC-program inte längre stöds. Du kan även se en förbudsskylt över programsymbolen i Finder.

Kontakta den som skapat programmet för att få en version som är kompatibel med din version av macOS.