Externa användarkonton går inte att använda med tidigare versioner av Mac OS X

En extern kontoanvändare som loggar in på OS X Lion kan inte samtidigt logga in på Mac OS X 10.6 eller tidigare.

När du har loggat in på OS X Lion går det inte att logga in med ett externt konto på system med Mac OS X 10.6 eller tidigare. Det är normalt. När du loggar in med ett externt konto på OS X Lion uppgraderas användarens lösenord till den nyare SHA-512-hashen. Under uppgraderingsprocessen tas den äldre SHA-1-lösenordshashen bort.