GarageBand för iOS: Inget ljud vid medhörning av externa enheter

När du har aktiverat medhörning för en extern enhet i Guitar Amp kan utgående ljud från GarageBand upphöra. Detta kan hända om det utgående ljudet från iPad-enheten är inställt på Mono-ljud i Hjälpmedel-inställningen.

Du kan lösa problemet genom att trycka på Inställningar > Allmänt > Hjälpmedel och sedan stänga av Mono-ljud.

Alternativt kan du trycka på GarageBand i Inställningar och stänga av Läckageskydd för gitarrförstärkare. Men du kanske får oväntad feedback om du stänger av Läckageskydd.