Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

GarageBand för iOS: Trefingerstryck kanske inte känns igen för Touch-instrument

När du spelar på Touch Instruments i GarageBand kanske trefingerstryck inte känns igen. Detta kan hända om du har aktiverat Zoom i iPad-enhetens hjälpmedelsinställningar.

För att lösa problemet trycker du på Inställningar > Allmänt > Hjälpmedel och stänger sedan av Zoom.

Publiceringsdatum: