GarageBand för iOS: Dela låtar med iTunes för Windows

Windows visar GarageBand-låtar som mappar. Dessa mappar kan inte läggas till i iTunes för Windows.

Det här problemet har lösts i iTunes för Windows 11.4 och senare. Uppdatera till den senaste versionen av iTunes.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.