Om inloggningsfönstret oväntat visas på Mac-datorn

Beroende på Mac-datorns konfiguration kan den automatiskt logga ut från ditt användarkonto när den är inaktiv.

Du kan ställa in din Mac så att den automatiskt loggar ut från användarkontot om den inte används under en viss tidsperiod. Du kan slå på och stänga av den här funktionen från panelen Säkerhet och integritet i Systeminställningar.

Gör så här om du inte vill bli utloggad automatiskt:

1. Välj Systeminställningar i Apple-menyn.
  2. Klicka på symbolen för Säkerhet och integritet i fönstret Systeminställningar.
  3. Om låssymbolen i det nedre vänstra hörnet i fönstret är låst klickar du på den och anger ett administratörsnamn och lösenord.
  4. Klicka på fliken Allmänt.
  5. Klicka på knappen Avancerat.
  6. Avmarkera alternativet Logga ut efter __ minuters inaktivitet.