iMovie för iOS: Varför får jag ett meddelande om att iMovie inte kan komma åt mina video- och bildfiler?

Du kanske får följande meddelande när du arbetar med dina iMovie-projekt:

iMovie kommer inte åt dina bilder och videor

Du aktiverar åtkomsten genom att öppna appen Inställningar, trycka på Platstjänster och flytta reglaget för iMovie till På. Följ de här anvisningarna när du vill komma åt dina bilder och videoklipp:

1. Tryck på Inställningar på iOS-enheten.
  2. Tryck på Platstjänster. (Du kanske måste trycka på Allmänt och sedan på Platstjänster beroende på vilken version av iOS du har.)
  3. Ställ iMovie-reglaget i läget På.