iPod nano (5:e generationen): Undertexter visas inte i filmer, TV-program och andra videor

Undertexter i filmer, TV-program och andra videor visas inte när de spelas upp på iPod nano.

Om du vill att undertexter ska visas i filmer, TV-program och andra videor måste du aktivera dem i iTunes innan medieinnehållet synkroniseras till iPod-enheten:

Aktivera undertextspråk i iTunes

1. Öppna iTunes på datorn.

2. Klicka på iTunes i menyraden och klicka på Inställningar.

3. Klicka på Uppspelning.

4. Klicka på inmatningsfältet för Undertextspråk och välj önskat språk.

[Välj språk]

5. Klicka på OK.

6. Synkronisera medieinnehållet (filmer, TV-program och andra videor) till iPod nano.

7. När du har synkroniserat innehållet till iPod-enheten aktiverar du Undertexter på enheten (Videor > Inställningar> Undertexter).

8. Spela upp medieinnehållet på iPod-enheten.