GarageBand '09: Mallar saknas efter installation av Logic Studio eller Logic Express 8

Det kan hända att dina projektmallar för GarageBand '09 saknas när du har installerat Logic Studio eller Logic Express 8. GarageBand '09-mallarna kanske också saknas om du har köpt en dator där Logic Express 8 är förinstallerat.

Om Logic redan är installerat, kan du lösa problemet genom att installera om iLife '09.

Om du installerar Logic och väljer att inkludera GarageBand '08-innehåll som en del av Logic Studio eller Logic Express 8, skrivs GarageBand '09-innehåll över. När du installerar Logic måste du avmarkera alternativet för GarageBand-innehåll i installationsprogrammet.

Om du har köpt iLife '09 separat, installerar du om programmet från skivan.

Om iLife '09 är förinstallerat följer du nedanstående instruktioner för att installera om programmet på datorn:

1. Sätt i skivan för programinstallation som medföljde datorn.
  2. Dubbelklicka på installationsprogrammet för medföljande programvara.
  3. Klicka på Anpassa i installationsfönstret.
  4. Visa alla program genom att klicka på visningstriangeln till vänster om Programpaket.
  5. Avmarkera alla program utom GarageBand.
  6. Klicka på visningstriangeln till vänster om GarageBand och inkludera Extra GarageBand-instrument och -loopar.
  7. Klicka på Installera.