GarageBand: Felet ”Core Audio plugin-program EXS24... är inte tillgängligt” uppstår vid laddning av en låt

Om du skapar en låt i GarageBand på en dator och sedan försöker öppna den igen i GarageBand på en annan dator kan du få ett varningsmeddelande som lyder: ”Core Audio plugin-program EXS24... är inte tillgängligt”.

Problemet kan uppstå om du skapar låten i GarageBand 2 och sedan försöker öppna den i GarageBand 1 på en annan dator, eftersom GarageBand 2 har nya plugin-program som inte är tillgängliga i GarageBand 1. Problemet kan även uppstå om en låt hänvisar till plugin-program från Jam Pack som inte är installerade på den dator som du arbetar på för närvarande.

Du kan öka din valfrihet genom att uppgradera alla datorer som du använder till samma version av GarageBand och installera samma Jam Packs.