Om de interna högtalarna på din Mac-dator inte fungerar

Om du inte hör något ljud från de inbyggda högtalarna på din Mac-dator kontrollerar du dina inställningar och att macOS är uppdaterat.

Kontrollera ljudinställningarna

Koppla först bort alla kablar från usb-, Thunderbolt- eller 3,5 mm-ljudportarna på din Mac.

1. Välj Systeminställningar från Apple-menyn .
  2. Klicka på Ljud.
  3. Klicka på fliken Utdata och välj sedan de inbyggda högtalarna. Om du inte kan välja de inbyggda högtalarna i fönstret för Utdata kontaktar du Apple-supporten.
  4. Om volymreglaget för Utdata står på lågt skjuter du reglaget åt höger och försöker igen.
  5. Om kryssrutan Ljud av är markerad avmarkerar du den och försöker igen.
  6. Kontakta Apple-supporten om du fortfarande inte hör något ljud.