Om dina videor från iTunes inte kan spelas upp på din iPhone, iPad, iPod eller Apple TV

Konvertera videofiler till ett uppspelningsbart format för din iPhone, iPad, iPod eller Apple TV.

Läs om vilka filformat du kan spela upp

När du använder iTunes för att synkronisera videor till din iPhone, iPad eller iPod kan det här meddelandet visas:

”[Din fil] kopierades inte till [Enhetsnamn] eftersom filtypen inte kan spelas upp på denna iPhone.”

När du använder Hemmadelning för att spela upp videor på en Apple TV kan det här meddelandet visas:

"Det här innehållet kan inte spelas eftersom formatet inte är kompatibelt."

iTunes kan spela upp många olika videoformat. iPhone, iPad, iPod med videouppspelning och Apple TV spelar endast upp videor i specifika format.

Följ stegen nedan för att lära dig vilka videoformat som din enhet kan spela upp:

1. Gå till Apples sida för tekniska specifikationer.
  2. Klicka på enhetens produktfamilj.
  3. Klicka på din modell.

Du kanske behöver en ny iPod-modell för att spela upp SD-videor av hög kvalitet. Läs mer om hur du visar och synkroniserar videor.

Videofiler från andra källor

Videor som inte kommer från iTunes Store kanske inte kan spelas upp på din iPhone, iPad, iPod eller Apple TV. Du kan använda iTunes för att konvertera dem till ett uppspelningsbart format.

Konvertera en video för iPhone eller iPod

1. Öppna iTunes.
  2. Välj videon som du vill konvertera.
  3. Mac: Från menyraden överst på skärmen väljer du Arkiv > Skapa ny version > Skapa version för iPod eller iPhone.
    Windows: Håll ned Ctrl och B på tangentbordet så att iTunes-menyraden öppnas och välj sedan Arkiv > Skapa ny version > Skapa version för iPod eller iPhone. Läs mer om menyer i iTunes för Windows.

Konvertera en video för iPad eller Apple TV

1. Öppna iTunes.
  2. Välj videon som du vill konvertera.
  3. Mac: Från menyraden överst på skärmen väljer du Arkiv > Skapa ny version > Skapa version för iPad eller Apple TV.
    Windows: Håll ned Ctrl och B på tangentbordet så att iTunes-menyraden öppnas och välj sedan Arkiv > Skapa ny version > Skapa version för iPad eller Apple TV. Läs mer om menyer i iTunes för Windows.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.

Senast ändrad: