iTunes: Det kan hända att det inte går att synkronisera videor till iPhone, iPad eller iPod

Om det här varningsmeddelandet visas har iTunes känt av att en eller fler av de videor som synkroniseras från ditt iTunes-bibliotek inte har ett format som kan spelas upp på iPhone, iPad eller iPod: ”[Din fil] kopierades inte till [Enhetsnamn] eftersom det inte är möjligt att spela upp den på den här iPhone-enheten.”

iTunes kan spela upp ett stort antal videoformat men iPhone-, iPad- och videokompatibla iPod-enheter kan spela upp video i vissa format. Så här ser du vilka videoformat som stöds:

1. Gå till de tekniska specifikationerna.
  2. Klicka på enhetens produktfamilj.
  3. Klicka på din modell.

Läs mer om hur du spelar upp och synkroniserar HD-innehåll (High Definition).

Andra videokällor

Om du inte köpt videor från iTunes Store kanske de inte är i ett format som kan spelas upp på din iPhone, iPad eller iPod. I de flesta fall kan du konvertera dem till rätt format med iTunes.

Beroende på din enhet ska du välja något av följande alternativ:

• Välj en video och välj Arkiv> Skapa ny version > Skapa version för iPod eller iPhone.
  • Välj en video och välj Arkiv> Skapa ny version > Skapa version för iPad eller Apple TV.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.

Senast ändrad: