Om du inte kan synkronisera dina videor till iPhone, iPad eller iPod från iTunes

Det går inte att spela upp videor med vissa filformat på en iPhone, iPad eller iPod.

Läs om vilka filformat du kan spela upp

När du försöker synkronisera videor till din iPhone, iPad eller iPod med iTunes kan det här meddelandet visas:

”[Din fil] kopierades inte till [Enhetsnamn] eftersom filtypen inte kan spelas upp på denna iPhone.”

iTunes kan spela upp många olika videoformat men iPhone-, iPad- och videokompatibla iPod-enheter spelar upp videor i vissa format. Ta reda på vilka format din enhet har stöd för:

1. Gå till Apples sida för teknisk information.
  2. Klicka på enhetens produktfamilj.
  3. Klicka på din modell.

Andra videokällor

Om du inte köpt videor från iTunes Store kanske de inte är i ett format som kan spelas upp på din iPhone, iPad eller iPod. I de flesta fall kan du konvertera dem till rätt format med iTunes.

Konvertera en video för iPhone eller iPod

1. Öppna iTunes.
  2. Välj videon som du vill konvertera.
  3. Mac: Från menyraden överst på skärmen väljer du Arkiv > Skapa ny version > Skapa version för iPod eller iPhone.
    Windows: Håll Kontroll och B intryckta på tangentbordet så att iTunes-menyraden öppnas och välj sedan Arkiv > Skapa ny version > Skapa version för iPod eller iPhone. Läs mer om menyer i iTunes för Windows.

Konvertera en video för iPad eller Apple TV

1. Öppna iTunes.
  2. Välj videon som du vill konvertera.
  3. Mac: Från menyraden överst på skärmen väljer du Arkiv > Skapa ny version > Skapa version för iPad eller Apple TV.
    Windows: Håll Kontroll och B intryckta på tangentbordet så att iTunes-menyraden öppnas och välj sedan Arkiv > Skapa ny version > Skapa version för iPad eller Apple TV. Läs mer om menyer i iTunes för Windows.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.

Senast ändrad: