Om du ser symbolen X i rött på din iPod classic eller iPod nano (5:e generationen eller tidigare)

När du har anslutit din iPod till datorn kanske du ser ett rött X på iPod-skärmen. Läs om vad du kan göra.

Rött X visas på iPod

Återskapa iPod classic eller iPod nano (5:e generationen eller tidigare)

1. Koppla från din iPod från datorn.
  2. Kontrollera att datorn har den senaste versionen av iTunes.
  3. Aktivera hårddiskläget på din iPod.
  4. Anslut din iPod till datorn på nytt.
  5. Återskapa din iPod.

Få hjälp

Om du inte kan återskapa din iPod kanske du måste lämna in den på service. Läs mer om hur du får din iPod lagad.