Få hjälp med TTY-samtal på Voice over LTE-enheter med iOS 8 och Verizon

När du ringer ett TTY-samtal från en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus med iOS 8 och Voice over LTE (VoLTE), kanske du inte kan skicka eller ta emot TTY-meddelanden om en person i samtalet har en telefon som inte använder VoLTE.

När en av telefonerna inte använder Voice over LTE kan TTY-meddelanden överföras i endast en riktning. Om båda telefonerna använder VoLTE kan de skicka och ta emot TTY-meddelanden normalt.

Undvik det här problemet genom att trycka på Inställningar > Mobilnät > Aktivera LTE och välja Endast data. Ring sedan samtalet igen.