Få hjälp med TTY-samtal med Voice over LTE-enheter i iOS 8 och Verizon

När du ringer ett TTY-samtal från en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus i iOS 8 och med Voice over LTE (VoLTE), kan du kanske inte skicka eller ta emot TTY-meddelanden om en person i samtalet har en telefon som inte använder VoLTE.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

Om en av telefonerna inte använder Voice over LTE går det bara att skicka TTY-meddelanden i en riktning. Om båda använder VoLTE kan ni skicka och ta emot TTY-meddelanden som vanligt.

Om du vill undvika det här problemet trycker du på Inställningar > Mobilnät > Aktivera LTE och väljer Endast data. Sedan ringer du samtalet igen.