iMovie HD öppnas inte i OS X Yosemite

iMovie HD är inte kompatibelt med OS X Yosemite. Du använder iMovie genom att uppgradera till den senaste versionen från Mac App Store.

Uppgradera till den senaste versionen av iMovie

Den senaste versionen av iMovie är tillgänglig via Mac App Store och är en kostnadsfri uppdatering om du har iMovie 9.0 eller senare. Det är optimerat för OS X Yosemite, de senaste Intel-processorerna och Retina-skärmen. I den senaste versionen ingår även många nya funktioner och du kan:

• Visa alla dina videor på en plats.
  • Snabbt dela klipp och projekt på YouTube, Facebook och Vimeo.
  • Skapa trailrar i Hollywood-stil med snygg grafik och originalmusik från några av världens bästa kompositörer av filmmusik.
  • Använda justeringsverktyg till att förstärka färger, stabilisera skakiga videor, lägga till video- och ljudfilter samt skapa realistiska specialeffekter med greenscreen.
  • Dela färdiga projekt i iMovie Theater. Projekt som du delar i iMovie Theater överförs automatiskt till iCloud och går att visa på alla dina enheter, till exempel Mac, iPhone, iPad och Apple TV.