OS X Server: Använda Caching-tjänsten med iOS 8

Läs mer om vilka versioner av iOS 8 som fungerar med Caching-tjänsten i OS X Server.

Caching-tjänsten i OS X Server kanske inte buffrar iOS 8.0-uppdateringen. Tjänsten fortsätter att buffra iOS-innehåll inklusive appar, böcker och iTunes U-kursmaterial, såväl som OS X-uppdateringar.

Detta problem har åtgärdats i iOS 8.1 och kommande uppdateringar kommer att buffras för enheter efter att de har uppdaterats till iOS 8.1.