Använda iCloud och GarageBand med iOS 8 eller OS X Yosemite

När du har uppdaterat till iOS 8 eller OS X Yosemite kan du kanske inte skapa eller öppna iCloud-låtar på alla dina enheter förrän de har uppdaterats till det senaste operativsystemet och iCloud Drive är aktiverat.

Med hjälp av iCloud kan du hålla dina GarageBand för iOS-låtar uppdaterade på alla dina iOS-enheter, och dina GarageBand för Mac-låtar uppdaterade på alla dina Mac-datorer. Du kan också börja skapa en låt på din iPhone, iPad eller iPod touch, och sedan importera den till Mac-datorn med hjälp av iCloud.

Om du inte kan se dina GarageBand-låtar i iCloud

Efter uppdatering till iOS 8 eller OS X Yosemite kanske nya GarageBand-låtar som du har delat i iCloud inte visas på alla dina iOS-enheter eller Mac-datorer. Följ dessa steg när du vill använda iCloud med GarageBand.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Uppdatera din enhet till iOS 8.
  2. Uppdatera till GarageBand 2.0.3 eller senare på iPhone, iPad eller iPod touch.
  3. Uppgradera till iCloud Drive.

På Mac

1. Uppdatera Mac-datorn till OS X Yosemite.
  2. Uppdatera till GarageBand 10.0.3 eller senare på Mac-datorn.
  3. Uppgradera till iCloud Drive.

Använda iCloud och GarageBand med iOS 8 och OS X Mavericks

Du kan importera GarageBand för iOS-låtar som skapats på en enhet med iOS 8 till en Mac-dator med OS X Mavericks. Om du har uppgraderat iOS 8-enheten till iCloud Drive måste du uppdatera Mac-datorn till OS X Yosemite när du vill importera GarageBand för iOS-låtar.

Använda iCloud och GarageBand med iPhone 4

Du kan använda iCloud med GarageBand på iPhone 4 om du inte har uppgraderat till iCloud Drive på någon av dina andra enheter. Om du redan har uppgraderat till iCloud Drive kan din iPhone 4 inte överföra eller visa GarageBand för iOS-låtar som lagrats i iCloud.

Om du vill uppgradera till iCloud Drive och använda det med dina iOS 8- eller OS X Yosemite-enheter, hämtar du först en kopia av dina GarageBand för iOS-låtar som lagrats i iCloud till iPhone 4 enligt följande anvisningar:

1. Öppna GarageBand.
  2. Om ett projekt är öppet stänger du det och går tillbaka till läsaren Mina låtar.
  3. Tryck på valfri låt med en hämtningssymbol   när du vill spara en lokal kopia av den på din iPhone 4.

Läs mer

Läs mer om iCloud Drive, iOS 8 och OS X Yosemite i följande resurser: