Skapa och lägga till pengar i ett iTunes Pass

I Apple Store-butiker och hos utvalda återförsäljare kan du lägga till butikskredit direkt i det Apple-ID som du använder för köp i App Store, iTunes Store och iBooks Store.

Med ett iTunes Pass kan du också lägga till pengar på det Apple-ID du använder för att köpa i iTunes Store i Apple Store-butiker och utvalda återförsäljare. Du kan använda pengarna till att köpa musik, appar, filmer, böcker och TV-program. Du kan även lägga till pengar direkt till ditt Apple-ID med den betalningsmetod som är registrerad.

Vilket innehåll som är tillgängligt kan variera beroende på land och region. Läs om vad du kan köpa från iTunes Store i ditt land eller din region.

Skapa ett iTunes Pass

1. Öppna appen iTunes Store på din iPhone eller iPod touch.
  2. Rulla längst ned på sidan och tryck på ditt Apple-ID. Om du inte redan är inloggad med det Apple-ID du använder för iTunes Store-köp loggar du in.
  3. Välj Visa Apple-ID. Det kan hända att du behöver autentisera ditt Apple-ID.
  4. Rulla ned till avsnittet iTunes Pass och tryck på Lägg till iTunes Pass i Wallet.
  5. När Kundkort visas trycker du på Lägg till i det övre högra hörnet.

Lägga till pengar i ett iTunes Pass

Du kan lägga till pengar i ditt iTunes Pass i en Apple Store-butik eller hos andra utvalda återförsäljare.

1. Öppna appen Wallet på din iPhone, iPod touch eller Apple Watch.
  2. Visa iTunes Pass för en medarbetare i butiken och säg hur mycket du vill lägga till i ditt saldo.
  3. Butiksmedarbetaren registrerar ditt köp i butiken och skannar av ditt iTunes Pass på din enhet så att saldot uppdateras. Du kan börja använda ditt iTunes Pass direkt.

När du lägger till butikskredit i ditt iTunes Pass visas det uppdaterade värdet i passets övre högra hörn. Du kan också visa det i App Store eller iTunes Store när du är inloggad med samma Apple-ID som du använder med ditt iTunes Pass. När du köper appar, musik, filmer, tv-program och böcker minskar ditt saldo.

Lär dig hur du använder Wallet på iPhone eller iPod touch.

Tillgänglighet för iTunes Pass

Du kan lägga till i ditt kontosaldo med iTunes Pass på Apple Store-butiker i följande länder eller regioner:

• Australien
  • Österrike
  • Belgien
  • Kanada
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Hongkong
  • Italien
  • Japan
  • Nederländerna
  • Singapore
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Förenade Arabemiraten
  • Storbritannien
  • USA

iTunes Pass är även tillgängligt hos vissa återförsäljare i följande länder eller regioner:

• Hongkong
  • Italien
  • Nederländerna
  • Slovakien

Du måste lägga till ditt iTunes Pass i det land eller den region där du skapade ditt Apple-ID.