Skapa och lägga till pengar i ett iTunes Pass

Pengarna du lägger till i iTunes Pass i Apple Store och utvalda återförsäljare krediteras direkt till ditt Apple-ID.

En iPhone X som visar ett iTunes Pass.

Du kan lägga till pengar i ett iTunes Pass på Apple Store-butiker och utvalda återförsäljare. Du kan sedan använda pengarna för att göra inköp från App Store, iTunes Store eller Apple Books, eller för att köpa iCloud-lagringsutrymme.

Om du inte är i en Apple Store-butik eller hos en utvald återförsäljare kan du även lägga till pengar direkt till ditt Apple-ID med den registrerade betalningsmetoden.

Butiksfunktioner och tillgänglighet kan variera beroende på land eller region. Läs om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

Skapa ett iTunes Pass

1. Öppna appen iTunes Store på din iPhone eller iPod touch.
  2. Rulla längst ner på sidan och tryck på ditt Apple-ID. Om du inte redan är inloggad med det Apple-ID du använder för iTunes Store-köp loggar du in.
  3. Tryck på Visa Apple-ID. Du kan behöva logga in med ditt Apple-ID.
  4. Rulla ner till avsnittet iTunes Pass och tryck på Lägg till iTunes Pass i Wallet.1
  5. När Kundkort visas trycker du på Lägg till i det övre högra hörnet.

1. Om du redan har ett iTunes Pass visas Visa iTunes Pass i Wallet.

Lägga till pengar i ett iTunes Pass

Du kan lägga till pengar i ditt iTunes Pass i en Apple Store-butik eller hos andra utvalda återförsäljare.

1. Öppna appen Wallet på din iPhone, iPod touch eller Apple Watch.
  2. Tryck på ditt App Store och iTunes Pass för att öppna det.
  3. Visa ditt Pass för en medarbetare i butiken och säg hur mycket du vill lägga till i ditt saldo.
  4. Butiksmedarbetaren registrerar ditt köp i butiken och skannar av ditt iTunes Pass på din enhet så att saldot uppdateras. Du kan börja använda ditt iTunes Pass direkt.

När du lägger till kredit i ditt iTunes Pass visas det uppdaterade värdet uppe i passets högra hörn. Du kan också visa ditt Apple-ID-saldo i App Store eller iTunes Store när du är inloggad med samma Apple-ID som du använder med ditt iTunes Pass.

Lär dig hur du använder Wallet på iPhone eller iPod touch.

Tillgänglighet för iTunes Pass

Du kan lägga till pengar i ett iTunes Pass i Apple Store-butiker i följande länder eller regioner:

• Australien
  • Österrike
  • Belgien
  • Kanada
  • Frankrike
  • Tyskland

• Hongkong
  • Italien
  • Japan
  • Nederländerna
  • Singapore
  • Spanien

• Sverige
  • Schweiz
  • Förenade Arabemiraten
  • Storbritannien
  • USA

iTunes Pass är även tillgängligt hos vissa återförsäljare i följande länder eller regioner:

• Hongkong
  • Italien

• Nederländerna

Du måste lägga till pengar i ditt iTunes Pass i det land eller den region där du skapade ditt Apple-ID.