Programuppdateringsserver: För klienter i stängda nätverk måste kommandoraden användas för att hitta och installera programvaruuppdateringar

Klienter i stängda nätverksmiljöer kan kanske inte se programvaruuppdateringar i Mac App Store.

Mac App Store kräver en aktiv internetanslutning för att visa programvaruuppdateringar. Om en klient befinner sig i en stängd nätverksmiljö kan det visas ett varningsmeddelande när användaren kontrollerar om det finns programvaruuppdateringar: ”App Store kan inte verifiera en säker anslutning till App Store”. Klicka på Fortsätt om den här uppdateringen visar en uppdateringspanel utan uppdateringar och meddelandet ”Kan inte ansluta till App Store”.

Så här uppdaterar du Mac-datorer som är anslutna till ett stängt nätverk: