Viktig information om Pages för iCloud

Vi uppdaterar Pages för iCloud kontinuerligt. Eftersom uppdateringarna ackumuleras har du alltid tillgång till de senaste funktionerna när du startar Pages på iCloud.com. Du kan se vilka funktioner som ingår i de olika versionerna nedan.

September 2021

symbolen för sidnavigatorn

Sidnavigatorn

Använd den nya miniatyrvyn för sidan för att lätt navigera i ditt dokument.

Läs mer

boksymbol

Förbättrad publicering av böcker

Publicera böcker med uppslag över två sidor, optimerade bilder och flexibel versionering.

Läs mer

personsymbol

Mer flexibelt samarbete

Låt deltagare kan lägga till andra i ett delat dokument.*

Läs mer

Och mer

• Med hjälp av radardiagram kan du jämföra flera variabler visuellt för att visa likheter och skillnader i dina data. Läs mer

Få fullständiga, stegvisa anvisningar och information om alla funktioner i Pages för iCloud.

* Kräver iOS 15, iPadOS 15 eller macOS Monterey.

Juni 2021

• Länka till webbsidor, e-postadresser och telefonnummer från objekt som former, linjer, bilder, teckningar eller textrutor.

Mars 2021

• Lägg till bokmärken för att enkelt länka ihop olika delar av ditt dokument. Läs mer

September 2020

• Välj mellan nya rapportmallar som hjälper dig att komma igång.
  • En mängd nya redigerbara former som du kan använda i dina dokument.

Juli 2020

• Lägg enkelt till bildtexter och titlar på bilder, videor, former och andra objekt. Läs mer
  • Formatera text som upphöjd eller nedsänkt, ändra versalisering, ändra bakgrundsfärg med mera. Läs mer

Mars 2020

• Välj bland en mängd snygga nya mallar som hjälper dig att komma igång.
  • Lägg till ett Pages-dokument i en delad mapp i iCloud Drive för att automatiskt börja samarbeta. Läs mer
  • Lägg till en anfang och låt ett stycke sticka ut med en stor dekorativ första bokstav. Läs mer
  • Lägg till en färg, övertoning eller bild i bakgrunden på ett dokument. Läs mer
  • Enkel åtkomst till mallar i en omdesignad mallväljare.
  • Använd nya textlayoutalternativ för att lägga till ramar, styckesbakgrunder och kolumner.
  • En mängd nya redigerbara former som du kan använda i dina dokument.
  • Använd kommandona Förena, Korsa, Ta bort och Uteslut till att skapa nya former.

Juni 2019

• Skapa länkar från text till andra sidor i ett sidlayoutdokument. Läs mer
  • Placera bilder, former och ekvationer i textrutor så att de flyttas med texten. Läs mer
  • Skapa böcker med nya mallar för romaner (endast tillgängligt på engelska).

Mars 2019

• Med den nya innehållsförteckningsvyn är det lätt att navigera i ett dokument eller en bok. Läs mer
  • Visa två sidor bredvid varandra medan du arbetar.
  • Visa och återställ nyligen raderade filer i dokumenthanteraren.
  • Visa och dölj linjalen med ett nytt alternativ.

November 2018

Erbjud dina böcker för hämtning eller inköp i Apple Books. Läs mer

September 2018

• Lägg snabbt till länkar till webbsidor och e-postadresser.
  • Använd en mängd nya redigerbara former i dina dokument.

Juni 2018

• Justera skuggor och bakgrunder och använd rundade hörn i stående och liggande stapeldiagram.
  • Använd en mängd nya redigerbara former i dina dokument.

Mars 2018

• Gör vackra digitala böcker med nya bokmallar.
  • Det är enkelt att ändra pappersstorlek, sidriktning, dokumentmarginaler med mera i det nya sidofältet för dokumentinställningar.
  • Lägg till ett bildgalleri för att visa en samling bilder på samma sida.
  • Använd munkdiagram för att visualisera data på ett nytt och engagerande sätt.
  • Använd en mängd nya redigerbara former i dina dokument.

September 2017

• Omdesignad dokumenthanterare: öppna dokument från valfri källa i iCloud Drive, hitta enkelt delade dokument och skapa undermappar.

Juni 2017

• Förbättra dina dokument med ett bibliotek med över 500 former utformade av proffs. Läs mer
  • Svara på kommentarer och gå med i konversationstrådar.
  • Lägg till länkade textrutor så att texten flödar smidigt från en plats till en annan. Läs om hur du lägger till länkade textrutor på iPhone eller iPad eller på Mac
  • Stöd för avancerad bildfyllning i grafik.
  • Infoga och redigera anslutningslinjer för objekt.
  • Exportera dokument som ePub-böcker med fast layout. Läs mer
  • Aktie- och valutafunktionerna tillhandahåller nu data från slutet på föregående marknadsdag. Läs mer

Mars 2017

• En förenklad design ger dig snabb åtkomst till verktygen du behöver.
  • Öppna RTF-dokument (Rich Text Format). Läs mer
  • Lägg till övertoning och bildfyllningar i grafik.
  • De nya alternativen för att justera och fördela gör det lättare att positionera objekt i dokumentet.
  • Använd avancerade alternativ för radavstånd när du justerar avståndet mellan textrader.
  • Formatera texten på ett enkelt sätt genom att använda teckenstilar.
  • Förhandsvisa äldre versioner av ditt dokument innan du väljer vilken du vill återskapa. Läs mer
  • Nya aktie- och valutafunktioner ger uppdaterade värdedata i tabeller. Läs mer
  • Ställ in datum, tid och valutor för ditt språk eller din region när du skapar ett dokument.

September 2016

• Stöd för samarbete i realtid med Pages på Mac, iPad och iPhone (funktion i betaversionen). Läs mer
  • Öppna och redigera Pages ’05-dokument. Läs mer

Läs mer

Läs viktig information om Numbers och Keynote för iCloud.