Viktig information om Numbers för iCloud

Vi uppdaterar Numbers för iCloud kontinuerligt. Eftersom uppdateringarna ackumuleras har du alltid tillgång till de senaste funktionerna när du startar Numbers på iCloud.com. Du kan se vilka funktioner som ingår i de olika versionerna nedan.

Juli 2020

Nya funktioner

Nya funktioner, inklusive XLOOKUP, XMATCH och REGEX, låter dig matcha mönster, ändra text och skapa flexibla formler.

Läs mer

Bildtexter och titlar

Lägg enkelt till bildtexter och titlar till bilder, videor, former och andra objekt.

Läs mer

Nya textalternativ

Formatera text som upphöjd eller nedsänkt, justera versaler, ändra textbakgrundsfärg med mera.

Läs mer

Mars 2020

• Lägg till ett Numbers-kalkylblad i en delad iCloud Drive-mapp för att automatiskt börja samarbeta. Läs mer
  • Använd nya kortkommandon för att snabbt välja rader och kolumner.
  • Använd en färg i bakgrunden på ett blad. Läs mer
  • Öppna kalkylblad som innehåller fler rader och kolumner än tidigare. Läs mer
  • Enkel åtkomst till mallar i en omdesignad mallväljare.
  • Lägg till en anfang i text inuti en form. Läs mer
  • Använd nya textlayoutalternativ för att lägga till ramar, styckesbakgrunder och kolumner.
  • Förbättra dina kalkylblad med en mängd nya, redigerbara former.
  • Använd kommandona Förena, Korsa, Ta bort och Uteslut till att skapa nya former

Juni 2019

• Skapa länkar från text till andra ark i ett kalkylblad. Läs mer
  • Lägg till rader i filtrerade tabeller.
  • Placera bilder, former och ekvationer i textrutor så att de flyttas med texten. Läs mer

Mars 2019

• Gör precisa ändringar av tabellrader och storlekar av kolumner i formatpanelen.
  • Förbättringar av smarta kategoriers användarvänlighet och prestanda.
  • Visa och återställ nyligen raderade kalkylblad i dokumenthanteraren.

September 2018

• Med smarta kategorier är det lätt att ordna och sammanfatta tabeller för att få nya insikter. Läs mer
  • Lägg snabbt till länkar till webbsidor och e-postadresser.
  • Förbättra dina kalkylblad med en mängd nya redigerbara former.

Juni 2018

• Justera skuggor, bakgrunder och luckor i diagram.
  • Ge diagram ett nytt utseende med rundade hörn på kolumner och staplar.
  • Förbättra dina kalkylblad med en mängd nya redigerbara former.

Mars 2018

• Lägg till ett interaktivt bildgalleri i dina kalkylblad för att visa en samling bilder.
  • Använd munkdiagram för att visualisera dina data på ett nytt och engagerande sätt.
  • Förbättra dina kalkylblad med en mängd nya redigerbara former.
  • Förbättrat dubbelriktat stöd för arabiska och hebreiska.

September 2017

• Omdesignad dokumenthanterare: öppna kalkylblad från valfri källa i iCloud Drive, hitta enkelt delade kalkylblad och skapa undermappar.

Juni 2017

• Förbättra dina dokument från ett bibliotek med över 500 former utformade av proffs. Läs mer
  • Svara på kommentarer och gå med i konversationstrådar. Läs mer
  • Stöd för avancerad bildfyllning i grafik.
  • Infoga och redigera anslutningslinjer för objekt.
  • Aktie- och valutafunktionerna tillhandahåller nu data från slutet på föregående marknadsdag. Läs mer

Mars 2017

• En förenklad design ger dig snabb åtkomst till verktygen du behöver.
  • Nya aktie- och valutafunktioner ger uppdaterade värdedata i tabeller.
  • Lägg till övertoning och bildfyllningar i grafik.
  • De nya alternativen för att justera och fördela gör det lättare att positionera objekt i kalkylbladet.
  • Förhandsvisa äldre versioner av ditt kalkylblad innan du väljer vilket du vill återskapa.
  • Ställ in datum, tid och valutor för ditt språk eller din region när du skapar ett dokument.

September 2016

• Stöd för samarbete i realtid med Numbers på Mac, iPad och iPhone (funktion i betaversionen).
  • Samarbeta med specifika personer (funktion i betaversionen).

Läs mer

Läs viktig information om Pages och Keynote för iCloud.