Viktig information om Numbers för iCloud

Vi uppdaterar Numbers för iCloud kontinuerligt. Eftersom uppdateringarna ackumuleras har du alltid tillgång till de senaste funktionerna när du startar Numbers på iCloud.com. Du kan se vilka funktioner som ingår i de olika versionerna nedan.

September 2018

symbolen för smarta kategorier

Smarta kategorier

Ordna och sammanfatta snabbt tabeller för bättre översikt.

Läs mer

symbolen lägg till länkar

Lägga till länkar

Lägg snabbt till länkar till webbplatser och e-postadresser.

Symbol för former

Nya former

Berika dina kalkylblad med en mängd nya redigerbara former.

Juni 2018

• Justera skuggor, bakgrunder och luckor i diagram.
  • Ge diagram ett nytt utseende med rundade hörn på kolumner och staplar.
  • Berika dina kalkylblad med en mängd nya redigerbara former.

Mars 2018

• Lägg till ett interaktivt bildgalleri i dina kalkylblad för att visa en samling bilder.
  • Använd munkdiagram för att visualisera dina data på ett nytt och engagerande sätt.
  • Berika dina kalkylblad med en mängd nya redigerbara former.
  • Förbättrat dubbelriktat stöd för arabiska och hebreiska.

September 2017

• Omdesignad dokumenthanterare: öppna kalkylblad från valfri källa i iCloud Drive, enkelt att hitta delade kalkylblad och skapa undermappar.

Juni 2017

• Berika dina dokument från ett bibliotek med över 500 former utformade av proffs. Läs mer
  • Svara på kommentarer och gå med i konversationstrådar. Läs mer
  • Stöd för avancerad bildfyllning i grafik.
  • Infoga och redigera anslutningslinjer för objekt.
  • Aktie- och valutafunktionerna tillhandahåller nu data från slutet på föregående marknadsdag. Läs mer

Mars 2017

• En förenklad design ger dig snabb åtkomst till verktygen du behöver.
  • Nya aktie- och valutafunktioner ger uppdaterade värdedata i tabeller.
  • Lägg till övertoning och bildfyllningar i grafik.
  • De nya alternativen för att justera och fördela gör det lättare att positionera objekt i kalkylbladet.
  • Förhandsvisa äldre versioner av ditt kalkylblad innan du väljer vilket du vill återskapa.
  • Ställ in datum, tid och valutor för ditt språk eller din region när du skapar ett dokument.

September 2016

• Stöd för samarbete i realtid med Numbers på Mac, iPad och iPhone (funktion i betaversionen).
  • Samarbeta med specifika personer (funktion i betaversionen).

Läs mer

Läs viktig information om Pages och Keynote för iCloud.