AirPort-basstationer: Aktivera Sony PlayStation 4 Remote Play

Om du vill aktivera Remote Play-funktionen för Sony PlayStation 4 aktiverar du följande inställningar på din AirPort-basstation.

1. Ställ in DHCP-reservation.
  2. Klicka på menyn Gå från Finder på Mac-datorn och välj Verktygsprogram.
  3. Starta AirPort-verktyget.
  4. Välj den AirPort-basstation som du vill ställa in, och klicka på Redigera. Ange lösenord om det krävs.
  5. Klicka på Nätverk och välj sedan DHCP och NAT från popup-menyn Routerläge.
  6. Klicka på plustecknet bredvid fältet Portkoppling.
  7. Ange en beskrivning för portkopplingen för var och en av de tre inställningarna (till exempel PS4-1, PS4-2 och PS4-3).
  8. Ange IP-adressen till Sony PlayStation 4 i fältet Egen IP-adress som visas nedan. Ange också portnumren som visas nedan. Leta reda på IP-adressen för en PS4 genom att välja Huvudmeny > Inställningar > Nätverk > Visa anslutningsstatus.
    • Koppling 1: UDP 9296 PS4
      • Allmän UDP: 9296
      • Egen IP-adress
      • Egen UDP: 9296
    • Koppling 2: UDP 9297 PS4
      • Allmän UDP: 9297
      • Egen IP-adress
      • Egen UDP: 9297
    • Koppling 3: TCP 9295 PS4
      • Allmän TCP: 9295
      • Egen IP-adress
      • Egen TCP: 9297
  9. Spara dem en i taget allteftersom de slutförs. Så här ser fönstret ut när du är klar:

10. Klicka på Uppdatera.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.