Om OS X Mavericks 10.9.3-uppdateringen

Läs mer om OS X Mavericks 10.9.3-uppdateringen

OS X Mavericks 10.9.3-uppdateringen rekommenderas för alla OS X Mavericks-användare.

Uppdatera datorn

1. Du bör säkerhetskopiera systemet före installationen. Det kan du göra med hjälp av Time Machine.
  2. Avbryt inte installationsprocessen när du har börjat uppdatera systemet.
  3. Du kan få oväntade resultat om du har installerat modifieringar av systemprogramvaran från tredje part eller om du har modifierat operativsystemet på annat sätt.
  4. Sök efter den senaste Apple-programvaran via Mac App Store, inklusive den här uppdateringen, genom att välja Apple-menyn () > Programuppdatering.
  5. Det kan hända att andra tillgängliga programuppdateringar för datorn som du bör installera visas. Observera att storleken på en viss uppdatering kan variera mellan olika datorer när den installeras via Programuppdatering. Vissa uppdateringar måste dessutom installeras före andra.

Det går även att hämta den manuella uppdateringsinstalleraren. Det är praktiskt om du behöver uppdatera flera datorer och inte vill hämta uppdateringen mer än en gång. Det finns fristående installationsprogram tillgängliga på webbsidan Hämtningsbara filer

Om uppdateringen

OS X Mavericks 10.9.3-uppdateringen rekommenderas för alla Mavericks-användare. Uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet, kompatibilitet och säkerhet.

Den här uppdateringen:

• Förbättrar stödet för 4K-skärmar på Mac Pro (sent 2013) och MacBook Pro med 15-tums Retina-skärm (sent 2013)
  • Lägger till funktionen att synkronisera kontakter och kalendrar mellan en Mac och iOS-enhet med en USB-anslutning
  • Förbättrar VPN-anslutningar med hjälp av IPsec
  • Löser ett problem som förhindrade Typsnittsbok från att installera PostScript Type 1-typsnitt
  • Förbättrar pålitligheten för kopiering, redigering och kontroll av filbehörigheter på en SMB-filserver
  • Förbättrar pålitligheten för nätverkets hemkataloger
  • Förbättrar stabiliteten vid installation av konfigurationsprofiler
  • Förbättrar inloggningshastigheten för användare i Active Directory-grupper
  • Innehåller Safari 7.0.3

Detaljerad information om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering finns i Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.