Om Safari 7.0.3

Safari 7.0.3-uppdateringen rekommenderas för alla OS X Mavericks-användare och innehåller förbättringar av kompatibilitet, stabilitet och säkerhet.

Den här uppdateringen:

• Åtgärdar ett problem som kunde orsaka att sök- och adressfältet läste in en webbsida eller skickade ett sökbegrepp innan returtangenten tryckts ned
  • Ger bättre kompatibilitet med automatisk ifyllnad av betalkortsuppgifter på webbplatser
  • Åtgärdar ett problem som kunde spärra mottagningen av push-aviseringar från webbplatser
  • Lägger till en inställning som stänger av push-aviseringsmeddelanden från webbplatser
  • Lägger till stöd för webbsidor med generiska toppnivådomäner
  • Förstärker sandbox-funktionerna i Safari
  • Åtgärdar säkerhetsproblem, inklusive ett flertal problem som identifierats nyligen

Du kan uppdatera Safari från uppdateringspanelen i Mac App Store.

Läs mer

Om du vill veta mer om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering går du till http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE