Om Safari 7.0.3

Safari 7.0.3-uppdateringen rekommenderas för alla OS X Mavericks-användare och innehåller förbättringar av kompatibilitet, stabilitet och säkerhet.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

Den här uppdateringen:

• Åtgärdar ett problem som kunde orsaka att sök- och adressfältet läste in en webbsida eller skickade ett sökbegrepp innan returtangenten tryckts ned
  • Ger bättre kompatibilitet med automatisk ifyllnad av kreditkortsuppgifter på webbplatser
  • Åtgärdar ett problem som kunde spärra mottagningen av pushnotiser från webbplatser
  • Lägger till en inställning som stänger av pushnotiser från webbplatser
  • Lägger till stöd för webbsidor med generiska toppnivådomäner
  • Förstärker sandlådefunktionerna i Safari
  • Åtgärdar säkerhetsproblem, inklusive ett flertal problem som identifierats nyligen

Du kan uppdatera Safari från uppdateringspanelen i Mac App Store.

Läs mer

Om du vill veta mer om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering går du till http://support.apple.com/sv-se/HT1222