Om OS X Server 3.1.1-uppdateringen

Läs mer om ändringarna som ingår i 3.1.1-uppdateringen av OS X Server.

Denna programvara uppdaterar OS X Server 3.0, 3.0.1, 3.0.2, 3.0.3 och 3.1 till 3.1.1. Den kräver OS X Mavericks 10.9.2 eller senare.

Så här installerar du

OS X Server 3.1.1 är tillgängligt via Mac App Store. Det syns i uppdateringspanelen om du har installerat OS X Server (Mavericks). Om du vill installera det klickar du på knappen Uppdatera. Serveruppdateringar installeras inte alltid automatiskt för att förhindra avbrott i tjänsterna. Det gäller även om du har valt att installera andra uppdateringar automatiskt från Mac App Store.

Under installationen kan du få meddelandet ”Ersättning av serverapp upptäckt.” Det är en del av uppdateringsprocessen. Alla inställningar och data sparas under serveruppdateringen.

När installationen är klar öppnar du serverprogrammet för att avsluta inställningen av de tjänster du tidigare konfigurerade.

Ändringar som ingår

Server 3.1.1 löser ett problem som kan leda till att Profile Manager slutar svara eller skapar extra processoraktivitet efter uppdatering till Server 3.1.

I den ingår även alla förbättringar i Server 3.1-uppdateringen.