iPod nano (6:e generationen eller senare): Slå på VoiceOver

Om du slår på VoiceOver för iPod nano (6:e generationen eller senare) kan du höra namnen på låtar, artister och spellistor när du lyssnar på innehåll på din iPod nano. Om du har Apple In-Ear-hörlurar med fjärrkontroll och mikrofon kan du också använda VoiceOver för att navigera i dina spellistor.

Du kan slå på VoiceOver i iTunes eller i Inställningar på din iPod. I iTunes kan du slå på VoiceOver när du ställer in din iPod eller från fliken Sammanfattning för iPod-inställningar.

Slå på VoiceOver på iPod nano (6:e generationen eller senare)

1. Tryck på Inställningar > Allmänt > Tillgänglighet > VoiceOver och slå på VoiceOver.

2. Tryck på OK för att bekräfta att du vill slå på VoiceOver.

Slå på VoiceOver i iTunes

1. På fliken Sammanfattning i din iPod klickar du på Ställ in Hjälpmedel.

2. I dialogrutan Tillgänglighet väljer du Använd VoiceOver.

3. Klicka på Använd på fliken Sammanfattning.