Om Apple Remote Desktop 3.7.2

Läs om Apple Remote Desktop 3.7.2.

Apple Remote Desktop 3.7.2 är en uppdatering för Remote Desktop-programmet.

Uppdatering

Om du har köpt Remote Desktop från Mac App Store är denna uppdatering tillgänglig under fliken Uppdateringar i Mac App Store. Om du har installerat Remote Desktop från en skiva finns uppdateringen tillgänglig som en automatisk programuppdatering. Den kan även hämtas manuellt från Hämtningsbara filer från Apple.

Systemkrav

• För Remote Desktop 3.7.2 krävs OS X Lion 10.7.5, Mountain Lion eller Mavericks.
  • För Remote Desktop 3.7.2 krävs Apple Remote Desktop 3.0 eller senare.
  • För OS X Mavericks krävs Remote Desktop 3.7 eller senare.

Nyheter

Den här uppdateringen förbättrar stabiliteten och pålitligheten för Remote Desktop-programmet. Det innehåller dessa specifika förbättringar.

• Förbättrar prestanda över nätverk med klienter vars IP-adresser ändras ofta
  • Löser problem som ledde till att felaktiga IP-adresser visades i Skanner
  • Löser problem som ledde till att klienter felaktigt rapporterades vara offline eller i viloläge
  • Ändrar visningsordningen för skärmar som var i multi-observe-läge