Ansluta ditt Apple-ID till ditt Movies Anywhere-konto

Anslut ditt Apple-ID till ditt Movies Anywhere-konto och se berättigade filmer på alla enheter.

Med tjänsten Movies Anywhere kan du bläddra bland och titta på din samling med berättigade filmer, bonusmaterial och exklusiva videor från Disney, 20th Century Fox, Sony Pictures, Universal och Warner Bros från valfri iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC, eller Apple TV. Movies Anywhere är endast tillgängligt i USA.

Du kommer åt Movies Anywhere från din dator eller gratisappen som du kan hämta från App Store till din iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV.

Du kan koppla upp till tio enheter (inklusive fem datorer) till ditt Apple-ID för musik- och videouppspelning. Alla datorer måste med andra ord auktoriseras med samma Apple-ID.

Ansluta ditt Apple-ID till Movies Anywhere

1. Öppna Movies Anywhere-appen på din iOS-enhet och logga in.
  2. Tryck på profilkonen längst upp på skärmen och tryck sedan på Manage Retailers (Hantera återförsäljare).
  3. Tryck på iTunes. Slutför processen när iTunes eller appen iTunes Store öppnas.

Du kan bara ansluta ett konto åt gången och byta konton först efter 180 dagar.

Du kan även länka ditt konto på MoviesAnywhere.com. Klicka eller tryck på ditt namn längst upp i det högra hörnet efter att ha loggat in och välj Manage Retailers (Hantera återförsäljare).

Förnya eller koppla från Movies Anywhere

Vartannat år kommer Apple behöva be om din tillåtelse att dela berättigade filmer som du köper från iTunes Store med Movies Anywhere. Eventuella nya, berättigade köp som du gör med iTunes Store delas inte med Movies Anywhere förrän du har förnyat detta medgivande.

Du kan också koppla från Movies Anywhere när som helst. När du har kopplat från ditt Apple-ID från Movies Anywhere-kontot, kan du fortfarande se på filmerna du har köpt från Movies Anywhere eller iTunes Store på valfri plats. Nya filmer som du köper kan du däremot bara se där du har köpt dem.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå till Inställningar > [ditt namn] > iTunes och App Store.
  2. Tryck på ditt Apple-ID och sedan på Visa Apple-ID. Det kan hända att du behöver autentisera ditt Apple-ID.
  3. Rulla till avsnittet Movies Anywhere. Tryck på Förnya för att ge ditt medgivande till att dela köpen igen, eller tryck på Koppla från för att koppla från ditt Apple-ID från Movies Anywhere. Kontrollera om du inte ser Movies Anywhere att du har loggat in med samma Apple-ID som du anslöt till Movies Anywhere med.

Du kan även koppla från ditt Apple-ID i Movies Anywhere-appen. Öppna appen och gå till More (Mer) > Manage Retailers (Hantera återförsäljare) och tryck sedan på Disconnect (Koppla från) under iTunes.

I iTunes på din Mac eller pc

1. Öppna iTunes. Om du inte är inloggad loggar du in med ditt Apple-ID.
  2. Välj Konto > Visa mitt konto i menyraden högst upp på datorskärmen eller högst upp i iTunes-fönstret.
  3. Autentisera ditt Apple-ID och klicka sedan på Visa konto.
  4. Rulla till avsnittet Apple-ID-sammanfattning på sidan Kontoinformation och leta efter Movies Anywhere. Klicka på Förnya för att gå med på att dela köpen igen, eller klicka på Koppla från för att koppla från ditt Apple-ID från Movies Anywhere. Kontrollera om du inte ser Movies Anywhere att du har loggat in med samma Apple-ID som du anslöt till Movies Anywhere med.

Om versioner i 4K, HDR eller Dolby Vision

• Om du köper en berättigad film från en ömsesidig Movies Anywhere-tjänst1 i 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos kommer du att kunna se en version i matchande kvalitet från iTunes Store (förutsatt att samma film finns i 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos i iTunes Store).
  • Om du köper en berättigad film från en ömsesidig Movies Anywhere-tjänst1 i HD kommer du att kunna se HD-versionen från iTunes Store. (Dessa filmer uppgraderas inte till 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos ens om iTunes Store har filmen i dessa format.)
  • Om du köper en berättigad film från iTunes Store i 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos kommer du att kunna se en version i matchande kvalitet från en ömsesidig Movies Anywhere-tjänst1 (förutsatt att samma film finns i 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos i den ömsesidiga tjänsten1).
  • Om du köper en berättigad film från iTunes Store i HD som senare uppgraderas till 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos kanske du inte kan titta på motsvarande version i högre kvalitet via en ömsesidig Movies Anywhere-tjänst1 (men du kommer fortfarande att kunna se HD-versionen).

1. Besök MoviesAnywhere.com för att läsa mer om de ömsesidiga tjänsterna.

Få hjälp

• Om du har köpt en film från iTunes och senare fått en återbetalning, är de filmerna inte längre tillgängliga från Movies Anywhere eller iTunes.
  • Du kan strömma och hämta berättigade filmer via Movies Anywhere inom USA och vissa territorier som tillhör USA.
  • Du kan ta reda på mer om systemkrav eller programmet på MoviesAnywhere.com eller genom att kontakta en Movies Anywhere-representant på help.moviesanywhere.com.
  • Vid brådskande ärenden kan du ringa +1 833-466-8438 för att tala med en representant för Movies Anywhere.
  • För alla övriga frågor, använd kontaktformuläret för Movies Anywhere eller använd appen Movies Anywhere på din iOS-enhet. I appen trycker du på symbolen Inställningar > Help Center > Contact Us (Kontakta oss).

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.