Om OS X Server 3.0.3-uppdateringen

Denna programvara uppdaterar OS X Server 3.0, 3.0.1 och 3.0.2 till 3.0.3. Den kräver OS X Mavericks 10.9.2 eller senare.

Så installerar du

OS X Server 3.0.3 är tillgängligt via Mac App Store. Det syns i uppdateringspanelen om du har installerat OS X Server (Mavericks). Om du vill installera det klickar du på knappen Uppdatera. Serveruppdateringar installeras inte alltid automatiskt för att förhindra avbrott i tjänsterna. Det gäller även om du har valt att installera andra uppdateringar automatiskt från Mac App Store.

Under installationen kan du få meddelandet ”Server app replacement detected” (ersättning av serverprogram upptäckt) Det är en del av uppdateringsprocessen. Alla server- och datainställningar sparas under uppdateringen.

När installationen är klar öppnar du serverprogrammet för att avsluta inställningen av de tjänster du tidigare konfigurerade.

Ändringar som ingår

Server 3.0.3 förbättrar den allmänna stabiliteten för OS X Server och medför följande specifika förbättringar.

• Åtgärdar ett Xcode Server-problem som förhindrade att nya användare lades till i en utvecklargrupp i OS X 10.9.2.

• Innehåller de förbättringar som levererades i Server 3.0.2 och 3.0.1