Mac Pro (sent 2013): Minnesspecifikationer

Lär dig vilken typ av minne som kan användas med Mac Pro (sent 2013).

Allmänt

Mac Pro (sent 2013) har fyra minnesplatser, så att du kan uppgradera datorn med upp till 64 GB av 1 866 MHz DDR3 ECC-kompatibla DIMM-enheter. För säkerställd kompatibilitet rekommenderar Apple att du endast använder minne som godkänns av Apple. Du kan köpa Apple-godkända minnen på webben från Apple Store eller genom att besöka en Apple Store-butik eller en Apple-auktoriserad återförsäljare.

Krav

Om du vill uppgradera minnet i Mac Pro (sent 2013) måste datorn uppfylla nedanstående krav.

• 1 866 MHz DDR3 fullängds-DIMM. Vi rekommenderar att du inte blandar minnen som har olika hastigheter.
  • Felkorrigerande kod (ECC).
  • 4 GB, 8 GB eller 16 GB DIMM-enheter.
  • Obuffrat (UDIMM) eller registrerat (RDIMM). Blanda inte UDIMM-moduler med RDIMM-moduler.
  • 240-stifts DIMM.
  • 1,5 eller 1,35 volt.
  • Använd enheter med samma minnesstorlek i alla platser, så maximeras kapaciteten.
  • DIMM-enheter med kylflänsar stöds inte och kan skada DIMM-mekanismen.

Viktigt! Alla DIMM-enheter måste vara 1 866 MHz DDR3 ECC-kompatibla. Mac Pro har stöd för både obuffrade UDIMM-moduler och registrerade RDIMM-moduler, men det är viktigt att inte blanda dessa minnestyper. Om UDIMM-minnen blandas med RDIMM-minnen avges en minnesfelton när du startar datorn.

Rekommenderade konfigurationer

Totalt minne DIMM-kortplats 1 DIMM-kortplats 2 DIMM-kortplats 3 DIMM-kortplats 4
12 GB 4 GB ECC UDIMM 4 GB ECC UDIMM 4 GB ECC UDIMM
16 GB 4 GB ECC UDIMM 4 GB ECC UDIMM 4 GB ECC UDIMM 4 GB ECC UDIMM
32 GB 8 GB ECC UDIMM 8 GB ECC UDIMM 8 GB ECC UDIMM 8 GB ECC UDIMM
64 GB 16 GB ECC RDIMM 16 GB ECC RDIMM 16 GB ECC RDIMM 16 GB ECC RDIMM

Steg-för-steg-instruktioner om minnesinstallation finns i Mac Pro (sent 2013): Installera eller byta ut minne.