Om OS X Mavericks 10.9.1-uppdateringen

Läs mer om OS X Mavericks 10.9.1-uppdateringen

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

OS X Mavericks 10.9.1-uppdateringen rekommenderas för alla OS X Mavericks-användare.

Uppdatera datorn

1. Du bör säkerhetskopiera systemet före installationen. Det kan du göra med hjälp av Time Machine.
  2. Avbryt inte installationsprocessen när du har börjat uppdatera systemet.
  3. Du kan få oväntade resultat om du har installerat modifieringar av systemprogramvaran från tredje part eller om du har modifierat operativsystemet på annat sätt.
  4. Sök efter den senaste Apple-programvaran via Mac App Store, inklusive den här uppdateringen, genom att välja Apple-menyn () > Programuppdatering.
  5. Det kan hända att andra tillgängliga programuppdateringar för datorn som du bör installera visas. Observera att storleken på en viss uppdatering kan variera mellan olika datorer när den installeras via Programuppdatering. Vissa uppdateringar måste dessutom installeras före andra.

Det går även att hämta den manuella uppdateringsinstalleraren. Det är praktiskt om du behöver uppdatera flera datorer och inte vill hämta uppdateringen mer än en gång. Det finns fristående installationsprogram tillgängliga på Hämtningsbara filer

Om uppdateringen

OS X Mavericks 10.9.1-uppdateringen rekommenderas för alla OS X Mavericks-användare. Uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet, kompatibilitet och säkerhet. Uppdateringen innehåller:

• Förbättrat stöd för Gmail i OS X Mail och korrigeringar för användare med anpassade Gmail-inställningar
  • Förbättrar tillförlitligheten för smarta brevlådor och sökning i Mail
  • Åtgärdar ett problem som förhindrade att kontaktgrupper fungerade korrekt i Mail
  • Åtgärdar ett problem som förhindrade att VoiceOver läste upp meningar som innehåller emoji
  • Åtgärdar ett problem som gjorde att iLife- och iWork-program inte uppdaterades på system som använder andra språk än engelska
  • Åtgärdar ett problem som kan göra att flera frågor kan låsa upp nyckelringen Lokala objekt
  • Åtgärdar ett problem som kan göra att japanska tangentbord behåller ett tidigare använt språk
  • Innehåller Safari 7.0.1
    • Åtgärdar ett problem som kunde göra att Safari slutade svara när formulär på fedex.com, stubhub.com och andra webbplatser fylldes i
    • Förbättrar kompatibiliteten för betalkortsautofyll med webbplatser
    • Förbättrar VoiceOvers kompatibilitet med facebook.com
    • Uppdaterar Delade länkar med jämna mellanrum när de är öppna i sidofältet i Safari

Läs mer

Detaljerad information om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering finns i Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.