OS X: Om Mail-uppdatering för Mavericks

Mail-uppdatering för Mavericks rekommenderas för samtliga användare av OS X Mavericks

Om uppdateringen

Mail-uppdatering för Mavericks innehåller förbättringar av den allmänna stabiliteten och kompatibiliteten med Gmail, däribland följande:

• Åtgärdar ett problem som gör det omöjligt för användare med anpassade Gmail-inställningar att ta bort, flytta och arkivera meddelanden
  • Åtgärdar ett problem som gör att antalet olästa meddelanden kan vara fel
  • Innehåller ytterligare åtgärder som förbättrar Mails kompatibilitet och stabilitet

Installera uppdateringen

• Du bör säkerhetskopiera systemet före installationen. Det kan du göra med hjälp av Time Machine.
  • Du kan få oväntade resultat om du har installerat modifieringar av systemprogramvaran från tredje part eller om du har modifierat operativsystemet på annat sätt.
  • Välj Apple-menyn () > Programuppdatering för att leta efter den senaste Apple-programvaran, inklusive den här uppdateringen, via Mac App Store.
    Det kan hända att andra tillgängliga programuppdateringar för datorn som du bör installera visas. Observera att storleken på en viss uppdatering kan variera mellan olika datorer när den installeras via Programuppdatering. Vissa uppdateringar måste dessutom installeras före andra. Använd Programuppdatering tills meddelandet ”Inga tillgängliga uppdateringar” visas.
  • Avbryt inte installationsprocessen när du har börjat uppdatera systemet.

Det går även att hämta den manuella uppdateringsinstalleraren. Det är praktiskt om du behöver uppdatera flera datorer och inte vill hämta uppdateringen mer än en gång. Det finns fristående installationsprogram tillgängliga på Hämtningsbara filer.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.