Utöka innehållet i GarageBand för Mac (10.0) med köp inuti program

Läs mer om möjligheten att köpa till innehåll i GarageBand.

GarageBand för Mac (10.0) är tillgängligt utan kostnad på varje ny Mac-dator och kan hämtas kostnadsfritt från Mac App Store av alla som använder OS X Mavericks. Programmet är fullt utrustat när du köper det. Det har ett fantastiskt startinnehåll med 50 ljud, 500 loopar, en trumslagare och två gitarr- och pianolektioner på grundnivå. Med ett engångsköp på 4,99 USD inuti programmet kan du utvidga innehållet till 200 ljud, 2 000 loopar, 15 trumslagare och 40 grundläggande gitarr- och pianolektioner. Du får dessutom möjlighet att köpa till ytterligare artistlektioner.

Du hittar det här alternativet om du väljer Hämta fler ljud från GarageBand-menyn. Om du har köpt det här innehållet tidigare installerar du innehållet genom att markera Återskapa köp.