OS X Mavericks: Uppdatera till 10.9.2 när du använder en autentiserad webbproxy

Om du använder OS X Mavericks med en autentiserad webbproxy kan det hända att vissa webbplatser läses in långsamt eller inte alls. Lös problemet genom att uppdatera till OS X Mavericks 10.9.2 eller senare.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

Vissa proxykonfigurationer kan också hindra att du hämtar automatiska programuppdateringar via Mac App Store. Om OS X Mavericks 10.9.2 eller senare inte är tillgängligt i rutan Uppdateringar i App Store, kan du hämta och installera det från webbplatsen Apple Support.