OS X Mavericks: Uppdatera till 10.9.2 när du använder en autentiserad webbproxy

Om du använder OS X Mavericks med en autentiserad webbproxy kan det hända att vissa webbplatser läses in långsamt eller inte alls. Lös problemet genom att uppdatera till OS X Mavericks 10.9.2 eller senare.

Vissa proxykonfigurationer kan också hindra att du hämtar automatiska programuppdateringar via Mac App Store. Om OS X Mavericks 10.9.2 eller senare inte är tillgängligt i rutan Uppdateringar i App Store, kan du hämta och installera det från webbplatsen Apple Support.