GarageBand för iOS (2.0): Dela en låt till iMovie eller andra iOS-appar

I GarageBand för iOS (2.0) eller senare kan du använda funktionen Öppna i till att dela GarageBand-låtar till iMovie eller andra iOS-appar.

1. I bläddraren Mina låtar använder du någon av dessa metoder om du vill välja en låt:
    • Tryck och håll ned låten som du vill dela.
    • Tryck på Markera och sedan på låten som du ska dela.
  2. Tryck på Åtgärd och sedan på Öppna i.

Öppna i

3. På skärmen Dela låt väljer du ljudkvaliteten för filen som GarageBand ska dela. Du kan även välja artist, kompositör och albumnamn.
  4. Om du trycker på Dela visas en lista över appar som kan öppna låten. Listan är tom om du inte har några andra appar som kan dela låten.
  5. Om du trycker på en appsymbol så öppnas låten i den appen. Om du till exempel trycker på iMovie så öppnas låten i iMovie.

Öppna i iMovie