GarageBand: Om uppdatering av GarageBand för Mac (10.0)

Läs om uppdatering till GarageBand för Mac (10.0).

Om du vill uppdatera till GarageBand för Mac (10.0), installerar du programmet från Mac App Store. Programmet är nytt och finns inte på uppdateringsfliken.

Befintliga ljud och loopar skrivs inte över. Tidigare versioner av GarageBand placeras i en undermapp (som får programversionen som namn) i mappen Program. Till exempel placeras GarageBand 6.0.5 i en mapp med samma namn. Både GarageBand för Mac (10.0) och GarageBand 6.0.5 är tillgängliga på inköpsfliken i Mac App Store, om du vill installera om programmet.