iMovie (2013): Komma åt nyckelord från tidigare versioner av iMovie

Klipp med nyckelord som har tilldelats i tidigare versioner av iMovie visas i iMovie (2013) med ett blått fält högst upp. I den här artikeln beskrivs hur du kommer åt sådana nyckelord.

Så här visar du nyckelord som har tilldelats ett klipp:

1. Välj Innehåll > Visa skimmerinfo.
  2. För muspekaren över klippet. Ett litet fönster visas. Det innehåller alla nyckelord som har tilldelats klippet.

Så här filtrerar du och söker efter klipp baserat på nyckelord:

1. Markera sökfältet högst upp till höger i bläddringsfönstret
  2. Ange ett nyckelord. Bläddringsfönstret filtreras. Videolistan innehåller nu endast klipp som har tilldelats det angivna nyckelordet. Nyckelordet måste anges exakt så som det angavs i den tidigare versionen av iMovie.