OS X Mavericks: Fusion Drive-enheter i OS X Mavericks bör endast anslutas till OS X Mountain Lion 10.8.5 eller senare

Undvik att ansluta en Fusion Drive-enhet till äldre versioner av OS X via Hårddiskläge eller andra metoder.

Vi rekommenderar inte att du fysiskt ansluter en Fusion Drive som har skapats i OS X Mavericks eller senare till en Mac-dator där OS X Mountain Lion 10.8.4 är installerat. Aktiviteter som innebär intensiv hårddiskaktivitet under lång tid (till exempel videoredigering) kan resultera i att Fusion Drive blir oläsbar.

• Du kan undvika problemet genom att uppdatera din Mountain Lion-dator till OS X 10.8.5 eller senare innan du ansluter din Mavericks-baserade Fusion Drive-enhet.
  • Om Fusion Drive-enheten har blivit oläsbar efter anslutning till en äldre OS-version kan du formatera om enheten med hjälp av Skivverktyg. Installera sedan OS X Mavericks och återskapa från en säkerhetskopia.

Problemet inträffar inte när Fusion Drive ansluts via Fildelning istället för hårddiskläget eller andra fysiska anslutningsmetoder.