Se dina Apple-enheter och AppleCare-planer på Min support

Med Min support kan du se dina Apple-enheter och AppleCare-planer, köpa och registrera AppleCare-planer, kontrollera dina reparationer och mer.

Lär dig vad du kan göra

Logga in på Min support med ditt Apple-ID och lösenord för att:

• se alla dina Apple-enheter
  • se enhetens nuvarande täckning och vilka enheter som är behöriga för AppleCare-planer
  • få uppdaterad information om öppna ärenden och reparationer som du skapat online, i Apple Store-butiken eller på ett auktoriserat Apple-serviceställe
  • hålla koll på dina Apple Store-reservationer, som Genius Bar-möten.

Kontrollera din rätt till service med en AppleCare-plan

1. Logga in på Min support med ditt Apple-ID och lösenord.
  2. Välj enheten som har en AppleCare-plan. Det här tar dig till produktinformationssidan.

Om din enhet har en AppleCare-plan kan du se på eller skriva ut garantibeviset. Klicka på Visa garantibevis. Du kan skicka garantibeviset till dig själv eller visa det online. Klicka på Skicka e-postmeddelande till mig för att skicka det till dig själv. Du bör få e-postmeddelandet inom kort. Du kan även skriva ut garantibeviset från e-postmeddelandet.

Om du vill se garantibeviset online behöver du ställa in ditt Apple-ID med tvåfaktorsautentisering. När tvåfaktorsautentisering är aktiverat bör du kunna se garantibeviset direkt. Om alla dina Apple-enheter inte visas kan du lägga till en enhet i din Apple-ID-enhetslista.

Om informationen är felaktig eller om du inte ser din AppleCare-plan kan du lära dig om vad du kan göra.

Köp en AppleCare-plan

1. Logga in på Min support med ditt Apple-ID och lösenord.
  2. Välj en enhet som du vill köpa täckning för. Om din enhet är behörig för en AppleCare-plan visas Lägg till rätt till service.
  3. Klicka på Lägg till rätt till service.
  4. Klicka på Köp AppleCare och följ sedan de återstående stegen för att slutföra köpet.

Registrera din AppleCare-plan

1. Logga in på Min support med ditt Apple-ID och lösenord.
  2. Välj enheten som du vill registrera en AppleCare-plan för.
  3. Klicka på Lägg till rätt till service.
  4. Klicka på Registrera nu.
  5. Ange ditt avtalsnummer och din e-postadress. Sedan godkänner du Apples villkor.

När du registrerar AppleCare Protection Plan får Apple uppgifter om enheten, din rätt till service samt dina kontaktuppgifter. Det innebär att vi kommer åt dina uppgifter och kan hantera ditt problem när du kontaktar Apple för att få service eller support.

Kontrollera din senaste supportaktivitet

Du kan visa din senaste aktivitet som reparationer och möten genom att följa dessa steg:

1. Logga in på Min support med ditt Apple-ID och lösenord.
  2. Om du har en pågående reparation eller ett kommande möte med Apple tittar du i övre delen av Min support. Om du inte ser den bläddrar du ned till Support- och reparationsaktivitet. Support- och reparationsaktivitet visar all aktivitet de senaste 90 dagarna.

Om du letar efter en reparation och fortfarande inte hittar den bläddrar du ned till Reparationssökning och anger dina uppgifter.