Om OS X Mountain Lion 10.8.4-uppdateringen

Läs mer om OS X Mountain Lion 10.8.4-uppdateringen.

OS X Mountain Lion 10.8.4-uppdateringen rekommenderas för alla OS X Mountain Lion-användare och innehåller nya funktioner och korrigeringar.

Uppdatera datorn

1. Du bör säkerhetskopiera systemet före installationen. Det kan du göra med hjälp av Time Machine.
  2. Avbryt inte installationsprocessen när du har börjat uppdatera systemet.
  3. Du kan få oväntade resultat om du har installerat modifieringar av systemprogramvaran från tredje part eller om du har modifierat operativsystemet på annat sätt.
  4. Klicka i Apple-menyn () och välj Programuppdatering för att se de senaste Apple-programuppdateringarna i Mac App Store, inklusive denna uppdatering.
  5. Det kan hända att andra tillgängliga programuppdateringar för datorn som du bör installera visas. Observera att storleken på en viss uppdatering kan variera mellan olika datorer när den installeras via Programuppdatering. Vissa uppdateringar måste dessutom installeras före andra.

Det går även att hämta den manuella uppdateringsinstalleraren. Detta är praktiskt om du behöver uppdatera flera datorer, men inte vill hämta uppdateringen mer än en gång. Dessa versioner av de fristående installationsprogrammen är tillgängliga på Apples hämtningssida

Om uppdateringen

OS X Lion 10.8.4-uppdateringen rekommenderas för alla användare av OS X Mountain Lion och omfattar funktioner och korrigeringar som förbättrar stabilitet, kompatibilitet och säkerhet för din Mac och inkluderar följande:

• Kompatibilitetsförbättringar vid anslutning till vissa företags Wi-Fi-nätverk
  • Kompatibilitetsförbättringar av Microsoft Exchange i Kalender
  • En lösning på ett problem som förhindrade FaceTime-samtal till telefonnummer utanför USA
  • En lösning på ett problem som förhindrar schemalagt viloläge efter att Boot Camp har använts
  • Förbättrar VoiceOver-kompatibilitet med text i PDF-dokument
  • Inkluderar Safari 6.0.5 som förbättrar stabiliteten för en del webbsidor med chattfunktioner och spel
  • En lösning på ett problem som leder till att iMessage-meddelanden visas i fel ordning i Meddelanden
  • Löser ett problem med att födelsedagar i Kalender visas felaktigt i en del tidszoner
  • En lösning på ett problem som förhindrar skrivbordsbilden från att finnas kvar efter omstart
  • En lösning på ett problem som förhindrar dokument att sparas på en server via SMB
  • Åtgärdar ett problem som förhindrar en del filer att öppnas efter att de har kopierats till en volym som heter ”Hem”
  • En lösning på ett problem som förhindrar ändringar från att visas i filer som skapats över NFS
  • Löser ett problem med att spara filer till en Xsan-volym från en del program
  • Förbättrar Active Directorys inloggningsprestanda, i synnerhet för cachade konton eller när en lokal domän används
  • Förbättrar OpenDirectorys datareplikering
  • Förbättrar 802.1X-kompatibiliteten med Active Directory-nätverk
  • Förbättrar kompatibiliteten när mobilkonton används

Läs mer

Detaljerad information om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering finns i Säkerhetsuppdateringar från Apple.

FaceTime är inte tillgängligt i alla länder och regioner.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.