Säga upp eller ändra betalningsmetoden för din AppleCare-plan

Göra ändringar i din AppleCare+-plan eller AppleCare Protection Plan.

Om du betalade hela din AppleCare-plan i förskott

Kontakta Apple-supporten för att säga upp din plan. Ha något av detta nära till hands:

Om du annullerar din AppleCare-plan inom 30 dagar efter inköpsdatumet får du full återbetalning, minus värdet för eventuella tjänster som redan tillhandahållits.1

Om du säger upp din AppleCare-plan mer än 30 dagar efter inköpet får du en återbetalning utifrån en procentuell beräkning av hur mycket tid som återstår av planen, minus värdet för eventuella tjänster som redan har tillhandahållits.1

1. Riktlinjerna för återbetalning kan variera i olika länder, regioner, delstater och provinser. Du hittar mer information om att säga upp planer och återbetalningar i villkoren för AppleCare.

Om du betalar månadsvis för din AppleCare-plan

Vill du ändra betalningsmetoden för din AppleCare-plan? Ändra betalningsmetoden för ditt Apple-ID.

Vill du säga upp din prenumeration? Du kan säga upp din AppleCare-plan i kontoinställningarna på din enhet. Om du inte ser din plan när du försöker säga upp den ställer du in ditt konto. Om du har ställt in ditt konto men fortfarande inte ser din plan kontaktar du Apple-supporten.

Om du säger upp din AppleCare-plan går det inte längre att förnya den2 månadsvisa faktureringen. Om du inte längre är berättigad till en AppleCare-plan kan du inte lägga till den på din enhet igen.

2. I vissa länder och regioner kan du betala för din AppleCare-plan månadsvis. Det här alternativet finns inte för alla AppleCare-planer eller i alla länder eller regioner.