Köpa ett AppleCare-abonnemang

De flesta Apple-enheter har en begränsad garanti och rätt till upp till 90 dagars kostnadsfri support. Om du har en berättigad enhet kan du köpa ett AppleCare+-abonnemang eller en AppleCare Protection Plan för att få ytterligare rätt till service.

Köpa ett AppleCare-abonnemang online

Få rätt till service av din berättigade iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, dina AirPods eller annan enhet.

Välj en produkt som ska omfattas

iPhone som visar Rätt till service med AppleCare+ är tillgängligt i Inställningar.

Köpa ett AppleCare-abonnemang i Inställningar

1. Öppna Inställningar på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Gå till Allmänt > Om.
  3. Tryck på Rätt till service med AppleCare+ är tillgängligt. Om du inte ser Rätt till service med AppleCare+ är tillgängligt kontrollerar du att din enhet är berättigad.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra ditt köp. Du ser priset på AppleCare-abonnemanget när du följer dessa steg.

Vad ingår?

Läs om vilka tjänster och vilken support som ingår i ett AppleCare-abonnemang.

Läs mer

• Om du behöver mer hjälp med att köpa ett AppleCare-abonnemang kontaktar du Apple-supporten.
  • I de flesta länder och regioner kan du köpa AppleCare+ inom 60 dagar efter att du köpte enheten. I Japan kan du köpa AppleCare+ inom 30 dagar efter att du köpte enheten.
  • I vissa länder och regioner kan du köpa en AppleCare Protection Plan inom ett år efter köpet av en berättigad Mac, Apple TV eller annan enhet.

Apples begränsade garanti och förmånerna i AppleCare-abonnemanget gäller utöver dina rättigheter enligt konsumentköplagen. Alla produkter och köpalternativ är inte tillgängliga i alla länder eller regioner.