Köpa ett AppleCare-abonnemang

De flesta Apple-enheter har en begränsad garanti och rätt till upp till 90 dagars kostnadsfri support. Om du har en berättigad enhet kan du köpa ett AppleCare+-abonnemang eller en AppleCare Protection Plan för att få ytterligare rätt till service.

Köpa ett AppleCare-abonnemang online

Få rätt till service av din berättigade iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, dina AirPods eller annan enhet.

Välj en produkt som ska omfattas

iPhone som visar att rätt till service med AppleCare+ är tillgängligt i Inställningar.

Köpa ett AppleCare-abonnemang för din enhet

1. Öppna Inställningar på din iPhone eller iPad. Eller på din Mac, välj Apple-menyn () och välj sedan Systeminställningar.*
  2. Gå till Allmänt > Om.
  3. Tryck på Rätt till service med AppleCare+ är tillgängligt. Om du inte ser Rätt till service med AppleCare+ är tillgängligt kontrollerar du att din enhet är berättigad.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra ditt köp. Du ser priset på AppleCare-abonnemanget när du följer dessa steg.

* Om du inte kan hitta Systeminställningar väljer du Om den här Mac-enheten > Support och klickar sedan på knappen Lägg till.

Läs mer

• Behöver du hjälp med att köpa ett AppleCare-abonnemang kontaktar du Apple-supporten.
  • I de flesta länder och regioner kan du köpa AppleCare+ inom 60 dagar efter att du köpte enheten. I Japan kan du köpa AppleCare+ inom 30 dagar efter att du köpte enheten. I Kina, fastlandet kan du köpa AppleCare+ för din enhet inom 7 dagar från att ha köpt den eller i en Apple Store inom 60 dagar från att ha köpt den. (Går du till en Apple Store måste du ha med dig ett inköpsbevis och personalen kommer att inspektera enheten.)
  • I vissa länder och regioner kan du köpa en AppleCare Protection Plan inom ett år efter köpet av en berättigad Mac, Apple TV eller annan enhet.

Apples begränsade garanti och förmånerna i AppleCare-abonnemanget gäller utöver dina rättigheter i konsumentköplagen. Alla produkter och köpalternativ är inte tillgängliga i alla länder eller regioner.