Köpa ett AppleCare-abonnemang

De flesta Apple-enheter har en begränsad garanti och rätt till upp till 90 dagars kostnadsfri support. Om du har en berättigad enhet kan du köpa ett AppleCare+-abonnemang eller en AppleCare Protection Plan för att få ytterligare rätt till service.

Köpa ett AppleCare-abonnemang online

Välj din Apple-enhet om du vill ha ett AppleCare-abonnemang på vår webbplats:

Om du trycker på knappen Kom igång kommer du till Min support-webbplatsen för AppleCare där du kan välja vilken Apple-enhet som du vill täcka med ett AppleCare-abonnemang.

Köp ett AppleCare-abonnemang på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna Inställningar.
  2. Tryck Allmänt > Om.
  3. Tryck på Rätt till service med AppleCare+ är tillgängligt och följ instruktionerna på skärmen för att köpa AppleCare+.

Du kanske inte ser det här alternativet på din enhet, beroende på ditt land eller din region. Köp ett abonnemang online om du har en berättigad enhet.

Läs mer

• Läs mer om AppleCare-abonnemang.
  • Du kan se vad AppleCare-abonnemang kostar innan du köper ett om du följer anvisningarna ovan.
  • AppleCare+ kan köpas inom 60 dagar efter att du köpt enheten (där det är tillgängligt). I Japan kan AppleCare+ köpas inom 30 dagar efter att du köpt enheten. AppleCare Protection Plan kan köpas inom 1 år efter att du köpt din Mac (där det är tillgängligt).
  • Om du behöver mer hjälp med att köpa ett AppleCare-abonnemang kontaktar du Apple-supporten.

Apples begränsade garanti och förmånerna i AppleCare-abonnemanget gäller utöver dina rättigheter enligt konsumentköplagen. Alla produkter och köpalternativ är inte tillgängliga i alla länder eller regioner.